дом Общество Най-често хората сънуват това и то означава: Смърт-промяна, Падане-контрол, Бебе…

Най-често хората сънуват това и то означава: Смърт-промяна, Падане-контрол, Бебе…

Сънят отваря скритата врата във всеки от нас. Той ни дава възможността да погледнем в нашето подсъзнание и да разберем повече за личната ни психологическа трансформация в будния ни живот.

Вижте как се тълкуват едни от най-често сънуваните сънища. 

 

Превозни средства – даване или получаване на професионален опит 

Сънуването на моторни превозни средства често символизира средство за преживяване, нещо, което се случва в нашия съзнателен живот. Какъв контрол мислим, че имаме на пътя, опита, пречките, пред които сме изправени. 

Видът и размерът на превозното средство могат да означават различни послания, пише az-jenata. Големите превозни средства могат да символизират компанията, в която работите, възможностите, които ви се дават, линейката може да показва необходимост за изцеление, а полицейска кола – необходимост от дисциплина. 

 

Бебе – Нещо ново 

Сънуването на бебе често е тълкувано като наближаващ проблем. Но невинаги това тълкуване е правилно. Бебето може да означава нова идея, развитие или потенциал за растеж в определена област на вашия съзнателен живот. 

 

Смърт – промяна 

На езика на ума, смъртта обикновено представлява преминаването от едно състояние на съществуване към друго. Смъртта в съня често е възприемана като нещо страшно или отрицателно. Този сън е показател за това, че подсъзнателно правим връзка с драматична промяна или преход, която се случва в живота ни. 

 

Животни – навици на сънуващия 

Както знаем животните често биват свързвани с първичното, инстинктите. Сънуването на животни представя навиците на сънуващия. Подобни сънища могат да ни бъдат в помощ за вникването ни в ежедневните ни модели на поведение, както и в най-дълбоките ни желания. Видът и местообитанието на животните може да отрази посланието, което нашето подсъзнание ни съобщава. 

 

Падане – събуждане/контрол 

Когато сънуваме, че падаме, почти винаги се будим и сънят ни свършва. Неконтролируемото падане в съня се тълкува като загуба на контрол. Най-вероятно сънуващият не може да контролира определен аспект в будния си живот или се страхува да не изпусне нещо. 

 

Секс – сексуално изразяване, унифициране и създаване 

Сънуването на полов акт често подсказва за обединяване на несъзнаваните желания и емоции със съзнателното им признаване. Когато човек сънува че прави секс, това може да символизира и създаването на нови сексуални връзки, а в много случаи подобни сънища са отдушник за сексуално изразяване.

 

Голота – Честност и откритост 

Когато някой се вижда гол в съня си, това означава, че иска да изрази определена емоция без ограничения. От друга страна може да се тълкува и като чувство на срам или уязвимост към определен аспект от живота. 

 

Училище – научаване 

ако сънуваме, че се намираме в училище, класна стая, че се явяваме на изпит, това се тълкува като процес на обучение в реалния живот. Може и да се тълкува като нещо, което ще научим от определена ситуация в нашето минало, настояще или че ще имаме възможността да подобрим познанията си в дадена област.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи