дом Общество Днес в Сега и завинаги: Появява се бащата на Ийт, Джахид отива...

Днес в Сега и завинаги: Появява се бащата на Ийт, Джахид отива при Назан, а Нур се свързва с Фърат

Вижте какво ще се случи днес (23-и януари) в следващия епизод на турския сериал “ Сега и завинаги „, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.
Ийт се среща в болницата с Керем. Казва му, че е открил Хазал в дома ѝ.

Прехвърля го към полицията.
Нур съобщава на Елмаз, че са нападнали Хазал. Елмаз провокира братовчедка си, казвайки, че Ийт е много ядосан. Нур я пита как е Иджлял. Братовчедка ѝ отговаря, че всичко е наред.
Нур отива на пазар. Хората там започват да я одумват, а някои от тях я обиждат. Тя е много отчаяна.

Адвокатът съобщава на Ийт, че Назан е подписала добровлно за развода. Той казва на Джахит, че върху Назан е приложено насилие.
Назан си лекува раните от побоя с месо. Снаха ѝ започва да ѝ се кара, че си слага маска от месо. Назан ѝ казва, че брат ѝ ще си има проблеми, ако се оплаче в полицията. На вратата се звъни. Появява се човек, който търси Кязъм. Фатма го познава. Това е господин Фахри. Той харесва Назан от пръв поглед.
Ийт причаква Нур пред дома ѝ.

Керем казва, че Хазал е неговата дясна ръка и че ще търси побойника. Лекарите му съобщават, че Ийт лично ще следи развитието на нещата.
Нур кани Ийт в дома си. Казва му, че всички жени я мразят. Ийт я предупреждава, че това, което е видял във вестниците, е преминало всякакви граници. Обяснява ѝ, че Керем има някакъв проблем. Нур не вярва. Дава му пример, че бременна жена го чака вкъщи. Нур се ядосва и гони Ийт. Отваря вратата и вижда Керем. Последният казва на Нур, че Хазал е в болницата. Ийт обяснява, че са имали среща с асистентката, но преди да се видят с Хазал, някой я е пребил.  После заявява на Санджактар, че Нур е единствената жена, която е негова и ако тя пострада, Ийт ще му иска сметка.

Джахит е впечатлен от това, което е научил за Назан. Отива в  махалата. Назан отива да трупа килима и го вижда пред вратата.
Елмаз заявява на Иджлял, че е загубила всичко, защото Ийт в момента е пред вратата на Нур. Иджлял се вбесява и започва да троши всичко в хамама. Хафизе се противопоставя на Айтюл.

Фатма се опитва да посредничи пред зет си. Назан ѝ прави знак да излезе. Казва на Джахит, че не иска да я погледне. Тя го моли да я измъкне от тази къща. Джахит ѝ връща бижутата. Назан се съмнява, че Елмаз ги е взела. Джахит си тръгва. На изпроводяк Назан му казва, че го познава и че той все още е влюбен в нея. Джахит я пита от какво се е страхувала. Назан отговаря, че леля му не е я искала. Тогава тя му разказва как Айтюл я е тормозила психически и че затова е подкупила лекаря, защото те са го мачкали.

Ийт се среща с негов стар приятел. Той иска да научи миналото на Керем Санджактар. Моли приятеля си да го направи. Ийт не успява да открие нищо уличаващо. Ийт моли Адил да го направи заради любимата си. Адил му обещава да свърши работата си. Един човек, живеещ при рибаря споделя, че Ийт прилича на майка си. Това е неговият баща.
Нур се свързва с Фърат. Той ѝ казва, че трябва да продължат кампанията, защото са във финансови затруднения.

Ийт отново се среща с Нур. Казва ѝ, че Санджактар е опасен психопат и че ще я охранява. Керем ги наблюдава тайно. Нур не вярва. Отново заявява на Ийт, че не иска да го вижда пред дома ѝ.
Иджлял се притеснява, че Ийт не се е прибрал. Айтюл се ядосва. Казва ѝ да се успокои. Телефонът на Иджлял звъни. Ийт ѝ се обажда. Тя му казва, че Мерт е заспал. После той ѝ заявява, че ще отидат заедно на преглед. Айтюл отговаря, че ще измислят нещо.

Фърат казва на Нур, че Хазал е била неприятна жена и има хиляди причини, за да я пребият…
Керем отива при Хазал в болницата. Обещава да ѝ прости и че този път няма да се получи както с Инджи. А справедливостта ще възтържествува. Когато се събуди, Керем ще е получил това, което е заслужил.