дом Зодии 10 причини защо Рибите са хората, които най- трудно ще разберете!

10 причини защо Рибите са хората, които най- трудно ще разберете!

Ако сте зодия Риби може свободно да благодарим на звездите за тежкия и често неразбран характер, който притежавате.

Това са основните 10 причини защо почти никой не може да разбере Рибата:

 

1. Рибите са 12-тата зодия

Фактът, че рибите са последната зодия в зодиака, означава, че са комбинация от всички предишни 11 символа. Затова постоянно се борят с промяна на настроението и мислите.

2.

Рибата винаги търси изкушения

Рибите са в постоянно търсене на нови неща, но не позволявайте това да ви обезкуражи. Те са щастливи, когато имат постоянен човек до себе си, просто трябва да персонализират новостите, които искат да изследват в други аспекти от живота. Ако за момент се чувствате в капан, вярвайте, че ще се оставите на импулсивните подбуди.

3. Чувствителни са и добри по душа

Рибите понякога са толкова чувствителни, че някога няма да повярвате, ако са сериозни. Запомнете, че когато и да ви потрябва рамо за плач – Рибата е тук.

4. Имат проблема да разграничават реалността от фантазията

Рибите са мечтатели, гонят определена цел в живота, дори когато тя е недостижима и нереалистична.

5. Емпатични са

Понякога чуждите чувства поставят пред свойте, което може да доведе до хаос. Но, от друга страна са изключително добри и полезни приятели.

6. Разумно мислят, когато са сами

Рибите не са в състояние да бъдат в компанията 24 часа в денонощието. Те просто имат нужда от време за уединение. Така най-лесно си събират и организират мислите.

7. Интровертни са

Искат да са заобиколени с нови хора, но не са в състояние да разпознаят момента, когато познанството ще премине в приятелство. Също така не се справят добре в компанията на хора с огромно самочувствие, защото притежават вродено желание да знаят всичко за живота на другите, а на всяка цена да запазят личните си в тайна.

8. Разбират и приемат всички

При Рибите важи правилото, че всеки е невинен, докато не се докаже противното. Затова винаги виждат най-доброто в хората.

9. Свръхчувствителни се

При Рибите обърнете внимание на езика. Колкото и да искате да сте честни, трябва да имате определена мярка, до която ще стигнете. Плюс това, когато сте нервни или в настроение, Рибите ще ви усетят, без да ви питат.

10. Необходим е пример

Във всеки човек, с който се запознават търсят пример, защото без него се чувстват изгубени. За съжаление рядко Рибата е способна сама да реши коя е нейната  крайна цел.