дом Интересно Удивително точно предсказват бъдещето! Изберете си една от картите на Ошо и...

Удивително точно предсказват бъдещето! Изберете си една от картите на Ошо и разберете какво ще ви се случи!

Често се случва, че животът спира и вие не знаете какво да правите след това. Ако останете в това състояние твърде дълго, можете дори да изпаднете в депресия .

В такива моменти имаме нужда от намек, знак отгоре , малка индикация, помощта на по-висши сили.
И ако сега търсите такъв знак, тогава имаме нещо за вас. Предлагаме ви просто пророчество, което ще ви помогне да получите представа за съдбата си. Това е точно това, от което се нуждаете!
Точно познаване на картите
Трябва да изберете една карта. Преди това се отпуснете, поемете дълбоко въздух и издишайте, изчистете главата си от мисли. И сега погледнете картината, коя карта е най-добре да изберете , сърцето ви ще ви каже. Избрахте ли? Сега прочетете каква е съдбата подготвена за вас.

1. Прекалено бързате, опитвате се да сте в крак с това, от което не се нуждаете. Спрете, отделете време да размишлявате за красотата на този свят. Огледайте се, погледнете красотата на този свят и се насладете на това, което ви дава природата. Отделете малко време за себе си, прочетете добра книга.

2. Прекалено сте уморени, имате нужда от почивка. Един добър нощен сън не боли, но е важно да отпуснете душата си. Прекарайте един ден сами, отхвърлете всички мисли за рутина и пуснете креативността. Ще видите, след това животът ще се играе с нови цветове.

3. Вие сте готови за промяна, за нови постижения. Оставете всичко, което ви дърпа назад и посрещнете мечтата си! Далеч от съмнението, точно сега ще успеете!

4. Престанете да се вписвате в чужди рамке. Излезте от тях, дишайте дълбоко. Вие сте твърде придирчиви към себе си. Дайте си малко свобода.

5. Опитвате се да се скриете от проблемите си. Само че това не работи вече, сега те трябва да бъдат решени. Отдръпнете се настрани и погледнете отново този проблем. Ще намерите решение и всичко ще свърши добре.

6. Трябва да повярвате в себе си. Имате огромен потенциал, но не го осъзнавате още. Можете да направите всичко. Действайте!

7. Вие сте слънцето. Осветявате всичко с вътрешната си светлина и можете да я използвате, за да завладеете света. Радвай се и продължавай да блестиш. Няма причина за безпокойство. Всички ще бъдат коригирани сами по себе си.

8. За вас мнението на другите е твърде важно, но е време да се отървете от него. След като направите това, всичко ще бъде наред.

9. Вие се чувствате излишне. Просто спрете. Имате кураж, решителност и сила. Просто правете това, което правите с двойна сила.

10. Липсва ви малко топлина. Говорете с хора от семейството, запознайте се с приятели или просто се обадете на родителите си. Имате нужда от това.

11. Направихте много грешки, но това не е причина да седите и мислите за миналото. Трябва да продължите. Направете заключения, простете на себе си и бавно всичко ще се подобри.

12. Вие се занимавате с дребни неща. Не се разсейвайте в гняв, завист и празни оплаквания. Научете се да простите, тогава животът ви ще се промени.

Нека по пътя на живота си винаги имате късмет и никога да нямате ситуации, в които не можете да намерите пътя си. Ако стоите на разстояние, върнете се към тези карти и потърсете нова представа за съдбата !

И коя карта сте избрали? Споделете с нас в коментарите!