дом Общество Действията ни днес са съдбоносни!

Действията ни днес са съдбоносни!

Луната остава в знак Скорпион до 00:04ч на 8 март.

Лунният период в Скорпион се характеризира с пълна липса на емоционален баланс, повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Преминавайки Луната през този знак, настройва несъзнателно към кризисни ситуации, пренастройва вътрешните структури на човек. По времето на Скорпиона всички малко или много ставаме като Феникс, изгаряме в пепелта и отново се прераждаме в ново качество. Ако човек няма ориентация към съзидателност и настройка към висши сили, това е период на самоунищожение и не е чудно, че по това време се увеличава броя на опитите за самоубийство. Ако човек се развива и се стреми към вътрешно, духовно съвършенство, то за него е полезен периода на трансформация и промяна. Във всеки случай това е труден момент, когато се хвърляме в крайности, от песимизъм до мизантропия. Бъдете внимателни с полицията, данъчните органи, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

Засилва се интереса към мистичното и тайното. Лекият флирт по това време повдига настроението.

 

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Подходящо е половото въздържание.

След 10:56ч Луната преминава на празен ход до полунощ. Това е време, в което можете само да довършвате започнатото, да вършите обичайната си работа или да почивате, ако има такава възможност. Не е подходящо да се започва нищо ново и важно. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте сделки, не подписвайте договори и въобще документи. Ако нещо трябва да се направи, го правете преди това време.

20 лунен ден (00:00-24:00ч). След мрачния деветнадесети ден настъпва двадесетия лунен ден, който е период на трансформация, възход, прилив на енергия, излизане на ново ниво. Днес не трябва да се ядосвате, не трябва да показвате гордост, арогантност и презрение – това забавя вътрешното преображение. Контролирайте емоциите си, егото си. В този ден човек получава възможността да оцени живота си от височината на птичия полет (символ на деня е орелът) и да разбере, че това, което се случва с него, не е случайно. Осъзнайте, че с всеки ден, чрез това, което правите, вие вплитате по още една нишка в тъканта на своята съдба.

Ако сте достатъчно смели, днес може да се решите да направите нещо, което постоянно сте отлагали за по-късно. И този избор ще ви помогне да получите истинска свобода. Противопоказно е да изпитвате съмнения. Напротив, трябва да сте колкото може по-уверени.

Подходящо време за активни и решителни действия (съобразете се обаче с празния курс на Луната). Много добре, ако днес можете да се отървете от негативното минало. Днешният ден ни помага да намерим свободата си. Ето защо върнете дълговете си, прекратете неприятно общуване, излезте на ново ниво. Не забравяйте, че всички промени започват с духовно развитие, а двадесетият лунен ден е идеален за това.

Днес действията ви могат да се окажат съдбоносни. Денят е благоприятен за работа със свещените текстове, за медитация. Въобще всичко, свързано с духовното на нашата вселена, намира отговор във вътрешния свят на човека. 20 лунния ден е подходящ за любовни срещи. Проведете среща в тиха и спокойна обстановка, говорете си един на друг, но отложете разговори за работа, битови неуредици, финансови затруднения и т.н. Енергията на деня е спокойна. Не се карайте с приятели и близки. Една кавга ще доведе до дълги спорове и оплаквания.

Подстрижка – стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, добре е в къщи сами да подрежете бретона си или по милиметър от някой кичур.