дом Зодии Месец март ще бъде много специален за тези зодии-Овен-март е месец на...

Месец март ще бъде много специален за тези зодии-Овен-март е месец на страст и еротика, Везни-най-важният месец

Март е особено хубав месец, трети от годината. Но той не е толкова щастлив за всички хороскопични признаци. Тези три знака ще се радват особено на любовта този месец.

Овен – март е месец на страст и еротика. Настроението на родените в този знак ще бъде огнено, а любовта е много интензивна. Март е един експлозивен месец, в който очаквате красиви и драматични, но и непредвидими моменти.

Везни – март е най-важният месец за този знак. В дома им на връзките са Венера, Марс и Уран, а в дома на еротиката са Слънцето и Меркурий. Това е опасна комбинация, която също е трудна за контролиране. Ето защо през този месец са възможни много неща: див секс, голямо съжаление, ухажване и флирт, търсене на нов човек и бурна любовна авантюра.

Стрелец – Март подчертава и двете страни на вашата природа. Венера, Марс и Уран посочват вашата дива, авантюристична и страстна страна, докато Слънцето и Меркурий подчертават вашата рационална страна. Рационалната част от вас ще окаже влияние върху традиционните взаимоотношения, докато дивата част може да ви отведе до нова или безплатна връзка. Март обаче има потенциала да ви бъде незабравим месец.