дом Съвети Бабини зъби – билка, която прави чудеса!

Бабини зъби – билка, която прави чудеса!

Билката бабини зъби расте в нашата страна и си струва да се опита.

Ако приемате редовно билката бабини зъби, подгответе се за загуба на мазнини, добро настроение и процъфтяващо либидо!

бабини зъби

Мъжете и жените ще останат доволни от нейния ефект

Билката бабини зъби е известна с латинското си наименование Tribulus terrestris, а в някои части на страната, както и в Турция тя се нарича и демирбозан.

За какво ще ви помогне тази билка?

Намалява мазнините

В допълнение, подобрява физическата и умствената работоспособност, помага за премахване на мастните депа и правилното функциониране на обмяната на веществата.

Коригира хормоналния баланс

Мъжете и жените ще останат доволни от нейния ефект. Билката бабини зъби съдържа редица природни стероидни сапонини, които повлияват върху нивата на основния полов хормон тестостерон при мъжете с до тридесет процента!

Какво означава това на практика? Може да помогне в растежа на мускулите, което е особено ценно за ентусиастите на здравословния атлетизъм. Тя е полезна и за жените в менопауза, тъй като потиска неприятните състояния в този толкова сложен период от техния живот.

Нов полъх в интимния живот

Точно това обещава отварата от растението бабини зъби. Проучванията, направени в тази насока, доказват увеличаване на сексуалния апетит, затова растението с право се нарича и „природна виагра“. Екстрактът от тази билка стимулира производството на хормон, който от своя страна влияе пряко върху производството на тестостерон. Повишеното ниво на тестостерона води до повишаване на силата, мускулния растеж, удължава ерекцията и потентността.

Растението бабини зъби има успокояващо действие върху централната и вегетативната нервна система и дразнещо действие, предизвикващо нахлуване на кръв към раздразнените места. Бабини зъби се прилага и при оскъдна и нередовна менструация, хронично възпаление на половите органи у мъжа и жената, свидетелства за значително подобряване на интимния живот.

Спокойствие, спокойствие и само спокойствие!

Вземете този естествен антидепресант, който отблъсква мрачните мисли като с магия. Билката подобрява жизнеността, координацията, функционирането на мозъка и дава енергия. Тя има благоприятен ефект при невралгия, мигрена, спазми на жлъчните пътища, на стомаха и червата. Ползва се при бронхит и за възстановяване на клетките в организма.

Как се ползва?

Отрязват се надземните части на билката бабини зъби през месеците юли, август и септември, по време на цъфтежа и преди разпукването на плодовете. Набраното се суши в проветриви помещения.

Приема се три пъти дневно, в продължение на осем седмици, като след четиринадесет дни почивка приемът на билката може да се повтори.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи