дом Зодии Хороскоп за 7 май – СКОРПИОН Финансови постижения, ЛЪВ Успех,...

Хороскоп за 7 май – СКОРПИОН Финансови постижения, ЛЪВ Успех, PАК Успех, но въздържайте гнева си

Понеделник няма да бъде особено изразителен ден. Ще имате определен шанс за изява, но пък това е добре за вас.

Не се бутайте излишно там, където не трябва!

 

ОВЕН 

Успех и постижения                     

Ще се радвате на добро разбирателство с околния свят, което ще ви позволи да помислите за почивката си, без да се притеснявате за нищо. Развитието на понеделник като професионален израз, делови контакти, преговори за нови ангажименти или за смяна на работата, е благоприятно за Овните и разкрива прилични възможности за осъществяване на такива цели. 

 

ТЕЛЕЦ 

 Перспективно промени

Прекалено прибързани сте днес и това може да ви създаде неприятности. Очертават се перспективни промени, които за някои от зодията засягат деловото партньорство. Най-вероятно ще достигнете до решението да преустановите взаимоотношенията си с някого, което ще приключи с подялба и на общото имущество. До  един месец предстои ново развитие.

 

БЛИЗНАЦИ 

Материална сполука

Денят ви ще премине спокойно, стига да не насилвате събитията. Материалният успех е характерен за голям процент от Близнаците през този ден, който ще премине в условията на активност. Някои от зодията ще имат доста неприятен разговор с човек от средите на бизнеса поради възникналите финансови проблеми и във взаимоотношенията.

 

РАК 

Успех, но въздържайте гнева си

Бликате от енергия и жизнеността ви е заразителна за околните. Ясно личи, че в понеделник Раците ще действат с подчертана активност по делата си. Ситуацията около вас ще е твърде напрегната, което може да предизвика сблъсъци с някой от околните. Въздържайте се, и не откликвайте на провокации, за да не последва верига от неприятности.

 

ЛЪВ 

Успех

Настроението ви ще се подобри от хубавите новини, които ще дойдат. Представителите на Лъв ще достигнат до успех относно целите си, ако действат бързо и находчиво в сферата на своите интереси. На някои ще се наложи незабавно пътуване, което макар и нежелано, следва да осъществите. Така ще поставите началото на дългоочакваните промени.

 

ДЕВА 

Отстраняване на проблеми

В разрез с природата ви е да тръгвате на ход неподготвени. Преобладаващата част от Девите ще насочат вниманието си към разрешаването на проблеми през този ден. За едни от вас те са лични, а в други случаи са делови. В тази връзка се очертава началото на важен процес за вземане на кардинални решения относно бъдещето в съответната сфера.   

 

ВЕЗНИ 

Труден ден

В общуване с интересни и душевно богати хора ще изживеете деня си. Лош ден за преговори, за срещи с партньори и съдружници в бизнеса, или за пътувания с делова цел. В момента Везните навлизат в  неблагоприятен етап, който свидетелства за интензивни съдбовни превратности. Продължителността му се очертава в границите на един календарен  месец.

 

СКОРПИОН 

Финансови постижения

Ще приведете в действие плановете си и със собствени усилия, а също и с чужда помощ ще стигате до резултатите, които търсите. В делово отношение понеделник носи новости на Скорпионите. Става въпрос за допълнителни ангажименти от професионален тип, за които вероятно ще ви бъде направено предложение да поемете. 

 

СТРЕЛЕЦ 

Шанс за справяне с проблемите

Имате конкретни планове за следващите дни и още днес започнете с реализирането им. За всички от зодията се разкриват прекрасни възможности за справяне с проблемите. Намирате се в етап, които ви позволява да действате активно в тази насока и чрез подкрепа отвън да постигнете желаните резултати. Сигурно, че ще се сблъскате с доста досадни неудобства, в службата.

 

КОЗИРОГ 

Действайте по проблемите си

Ангажиментите ви днес ще ви правят удовлетворени не само от добре свършената работа, но и от добрите ви взаимоотношения с партньорите. Този ден е благоприятен за реализация на въпроси от лично естество. Намирате се в процес на промени, ходът на които не е възможно да спрете, тъй че упорството, проявявано в момента от мнозина, е излишно. 

 

ВОДОЛЕЙ 

Промени

Повече се осланяйте на интуицията си и по-малко на другите. Като събития, този ден е доста променлив за  и ще ви сблъска както с успеха, така и с неуспеха. По принцип тенденцията на раздвижване е благоприятна и създава условия за стабилен напредък, но днес за голяма част от зодията ще възникне доста напрежение в делата и контактите.

 

РИБИ 

Печалби и споразумения

Общуването с околния свят ще ви причинява болка, поради нежеланието на някой да се държи нормално. Понеделник е твърде благоприятен за Рибите относно парични печалби, делови споразумения и отстраняване на проблеми. Безспорно е, че споразуменията и договорирането са най-значителното събитие за деня, които действително ще поставят началото на нов етап за мнозина от зодията.