дом Зодии Дневен хороскоп за понеделник, 30 юли: Лъв-Задоволителен успех, Стрелец-Успешна реализация

Дневен хороскоп за понеделник, 30 юли: Лъв-Задоволителен успех, Стрелец-Успешна реализация

Осезаем шанс за сполука ще следва голяма част от представителите на зодиака днес. Ще имате реална възможнсот да подобрите финансите си, авсичко това се дължи на упоритата работя, която вършите всеки ден!

ОВЕН
Активни и с добър късмет

Добре би било ако днес не се претоварвате с работа, а предпочетете да прекарате деня занимавайки се с разтоварващи неща.

Денят е подходящ за активност и реализация на замислите ви. В състояние на повишено напрежение, представителите на Овен ще действат активно, но и често пъти ще прибързват, което ще е причина за пропуски.

ТЕЛЕЦ
Сполука

Възможни са неразположения от здравословен характер, но ще се мобилизирате и ще свършите плануваните задачи. С активността си през днешния ден ще улесните реализацията на делата ви, с цената на повече работа, умора и в известна степен отегчение. Сполуката на Телците през този ден не е под съмнение, но едва ли ще е пълна, освен че в партньорските взаимоотношения и в деловите среди ще възникнат остри противоречия.

БЛИЗНАЦИ
Не допускайте грешки

Ще бъдете в хармония с енергетиката на деня, ако поддържате интензивно физическо натоварване и поведение, лишено от агресия. Благоприятните изначални характеристики за успешен ден ще бъдат лесно анулирани от онези Близнаци ,които демонстрират нетърпение и двойствено поведение. Шансът ви за реализация на проектите и намеренията е много силен.

РАК
Чудесни показатели

Денят ще ви предложи развлечения и приятни мигове. Днес е време за действие, за това по-малко се взирайте в недостатъците на другите и ги приемайте такива, каквито са, за да си спестите неприятности и психическо натоварване. Понеделник предоставя много добри възможности за успешни действия в сферата на вашите професионални и бизнес ангажименти, както и значителен шанс за укрепване на позициите.

ЛЪВ
Задоволителен успех

Чудесно ще е днес, ако оставите съзнанието си да си почине и не се захващате с нищо, което ви натоварва. В делата си покажете широтата на мирогледа и добронамереността в действията си, работете за своето и благополучието на повече хора. Този ден е благоприятен за Лъвовете от гледна точка на успех, постигнат на базата на повишена активност.

ДЕВА
Внимавайте и се пазете

Повлияни сте от творчески подем и ви се иска да посветите всичкото си време на новите си занимания. Използвайте вътрешната си сила за постигане на финансови и други договорености. Този ден никак не е лош, но мнозина от представителите на зодията няма да се чувстват съвсем удобно поради наличието на стари и все още действащи проблеми.

ВЕЗНИ
Засилена нервност

Споделете деня с близките си и взаимно се насладете на компанията си. Мобилизирайте се и свършете всичко, което имате за цел днес, няма да срещнете непреодолими препятствия. Липсата на успех и напредък в развитието на интересуващо ви делово направление,продължава да държи доста от Везните под високо вътрешно напрежение.

СКОРПИОН
Владейте се

Чувствате се доста изнервени, но това е така, тъй като мислите за прекалено много неща. Ако в нещо сте затруднени, не изпадайте в униние, защото е във възможностите ви да обърне нещата в своя полза и добрите развития да ви следват. И при Скорпионите напрежението е ярко и изразително, а някои от зодията са доста невъздържани и дори агресивни.

СТРЕЛЕЦ
Успешна реализация

Не прибързвайте с плановете за деня. Енергично ще се справите с делата си днес, но не издевателствайте над себе си. Последователни, но и напористи, Стрелците успяват да осъществяват целите си с прилично темпо. През този ден се очертават известни разочарования или недоволство, предизвикано от разпространението на клюки по ваш адрес. Добри възможности в обществото, но не преговаряйте днес.

КОЗИРОГ
Трудности и проблеми

Случващото се край вас изисква смелост, не бягайте от вниманието на другите. Изразете доверието към партньорите си и не правете коментари по въпроси, които не ви засягат. Чрез кавги, едва ли ще решите проблемите които ви притискат през този ден, но за да постигнете целите си, или поне да достигнете до надеждни позиции за осъществяването им, следва да сте настойчиви в преследването им.

ВОДОЛЕЙ
Проблеми

Ще насочите активността си върху реализация на проект, върху който сте съсредоточени сега. Насочете енергията си в творчески занимания, за да разкриете повече от уменията си и да се поздравите с постижения. Доста напрежение ще донесе този ден за Водолеите. В сферата на вашите делови и социални отговорности ще възникнат остри конфликти, които в много случаи ще прераснат в сблъсъци.

РИБИ
Много напрегнат ден

Вдъхновени от нова връзка или друго щастливо събитие в живота ви, ще се заемете с по-приятни занимания. Ще се чувствате работоспособни и в добра форма на духа. Доста напрегнат поради остри кавги и сблъсъци в службата и бизнеса, понеделник трудно може да се определи като благоприятен, но това не означава, че ще ви лиши от успех.