дом Интересно Поразителна точност! Изберете къща и научете нещо важно за себе си!

Поразителна точност! Изберете къща и научете нещо важно за себе си!

В психологията има твърде много различни тестове, които могат да ни кажат това, което ние може дори да не се досещаме. Съществува интересно разнообразие от психологически тестове, един от които ще ви представим сега-  изберете къща-мечта и научете, какво означава вашия избор.

1.

Ако сте избрали селска къща …

Вие сте роден романтик. Шумните партита не са за вас-редпочитате тихите и уютни вечери с най-близките хора. Тълпата ви подлудява, затова се опитвате да прекарате времето си в уединение. Най-вероятно вие сте интроверт. Имате малко хора, на които можете да се доверите, но сте 100% сигурни в тях. С някаква естествена изолация вие сте самодостатъчен човек, който знае какво иска от живота. Вие никога не изпитвате самота и можете да живеете дълго време в напълно сами.

 

2. Ако мечтаете за древен семеен замък …

Вие сте човек с консервативни възгледи, който винаги се придържа към традициите и установените обичаи. Промените не са лесни за вас. Вие сте постоянен, стабилен и дисциплиниран работник, най-вероятно шефовете ви оценяват. За да решите да промените работното си място, отнема много време. Когато общувате с другите, вие сте циничен, гледнете хората отвисоко. Мнозина ви смятат за сноб и педант, с което обаче сте съгласни.

3. Ако сте избрали къща на колела …

По сърце сте вечен пътешественик. Освен реални пътувания по целия свят, често се възстановявате при пътуване в мечтите си. Поради тази причина вие сте малко разпилени, постоянно плаващи в облаците. Други ви възприемат като добродушен и безобиден човек. Някои смятат, че сте вечното дете. Вашите приключения и страст към новостите изглеждат смешни и неподходящи. Обичате всичко ново и непознато, до домашния комфорт ви е почти безразличен.

 

4. Ако харесвате модерна високотехнологична къща …

Вие сте   човек, който е наясно с най-новите разработки. Ако изберете дрехи, то само най-модерните. Ако става въпрос за джаджи, тогава имате винаги в ръцете си последните нови. Обичате уюта, който е за вас в минимализма: винаги трябва да имате само най-необходимото. Вие сте доста труден човек, който не се церемони с хората. Ако заемате лидерска позиция, тогава подчинените вероятно ще се страхуват от вас.

 

5. Ако харесахте „танцуващата“ къща …

Вие обичате творчеството в проявите си. Дори ако професията ви не е свързана с областта на изкуството, можете да сте креативни в решаването на проблеми. Вие сте непостоянен човек, Вашето мнение по същите въпроси може да варира дори в рамките на един ден. Имате много приятели, обожавате комуникацията и не можете да останете сред четири стени. Имате добре развито въображение. Вие сте новатор и най-често сте автор на най-луди и гениални идеи.

 

6. Ако ви харесва луксозна вила …

Вие сте купонджия, който не може да понесе скуката и безсилието. В литературата вашият образ съответства на образа на Гетсби. Когато е необходимо, можете да работите и да полагате всички усилия, за да постигнете целта, но се отпускяте според това. Не обичате трудностите, опитвате да живеете в най-пълна степен. Най-вероятно вие хвърляте пари надясно и наляво. Имате много приятели, някои от които комуникират с вас само за чисто полезни цели.