дом Интересно Открийте вашето лично число, което ви прави силни!

Открийте вашето лично число, което ви прави силни!

Чрез събиране на цифрите от датата на раждане ще получите личен номер , който точно описва вашите характеристики.

Изчислете вашето лично число по следния начин:

Пример: родени сте на 15.08.1955г

1 +5 +8 +1 +9 +5 +5 = 34 = 3 +4 = 7

Значение на числата:

1 – едно
Вие сте човек, който винаги върви една крачка пред времето. Защитник сте на новите идеи. Често големите лидери са родени под знака на това число. Просто притежавате силата на мисълта. Амбициозни сте, може би малко прекалено, трудно се отказвате от своите идеи, поради което имате трудности в живота. Но от нищо не се страхувате.

2 – две
Вие сте истинска художествена душа. Създадени сте за любов, за даване и споделяне. Важно е същността на формата. Ако нямате любов, тогава нямате нищо. Но рядко са личностите, родени в този знак, които нямат любов. Вашата интериор е толкова привлекателна, че малцина остава студен.Можете да осовоите всеки, просто трябва да пожелаете.

3 – три
човек, който стои здраво на земята. Реално се наблюдавате себе си и света около вас. Не сте склонни към фантазии и измама. Това ви прави добър приятел, на никого не се „подмазвате“, но не сте и прекалено цинични. Имате реална мярка за всичко, така че това ви създава проблеми в отношенията с противоположния пол. Не можете без любов, но няма прекалено да търпите поради някои възвишени чувства. Поради това, често сте нещастни.

4 – четири
Хитри сте и практични. Не сте склонни към фантазии, нито към новости. Вие сте човек на доверието, каквото обещаете, ще го изпълните. Твърде сериозно гледате на живота, не знаете да се забавлявате.

Същата отговорност очаквате от личностите, които ви заобикалят и поради това често пъти имате непоносимост към приятелите и към любовниците си.

5 – пет
Имате страхотен дух. Имате всичко, което би тябвало да има една перфектна личност. Забавни сте, интелигентни, весели, но не прекалено, цените любовта, приятелите, оптимистични сте … Ако се сетите за някоя положителна черта, свободно добавете в списъка, тъй като със сигурност притежавате.

6 – шест
Вие сте изключително нежна личност. Чувствителни сте и пълни с разбиране за всички. Нежни сте като физически, така и духовно. Лесно може да ви наранят. Вие сте артистична душа, имате чувство за красивото, а и самите сте изразено красиви. Печелите от пръв поглед, а хората още повече ви обичат, след като ви опознаят.

7 – седем
Вие сте изразен мислител, но при това сте и практични. За вас би се казало, че притежавате практическа интелигентност. Умни сте и знаете как да използвате ума си. Често използвате своя мозъчен потенциал, за който другите само могат да мечтаят. Често личностите, родени под това число са пророци, мистици, философи …

8 – осем
Всичко при вас има практическа стойност, всичко нещата в своя полза. За вас и любовта е полезна, така че не влизате във връзка без да мисля за ползата, която би могла тя да доведе. Също така, приятелите ви са бизнес партньори, личности от които биха имали полза. Не сте отрицателна личност, само сте практични.

9 – девет
Ако някой се нуждае от съвет как да постъпи, нека се обърне вас. Вие винаги знаете какво е правилно и какво не. Честността е най-голямата добродетел и основа на живота. Личността ви украсяват и множество други положителни характеристики и е истинско съкровище е да ви има човек в близост.