дом Интересно Тотемът който изберете, ще ви покаже тайната ви сила

Тотемът който изберете, ще ви покаже тайната ви сила

Индианците и много други древни култури използват тотемите като духовни символи. Те вярвали, че тотемите защитават и дават надежда.

Но в нашия тест избраният от вас тотем може да разкаже нещо за силната линия на вашия характер.

Изберете един без колебание и вижте какво точно ще разкрие той за вас:

Тотем № 1: Бухал

Вие сте спокоен и разумен човек и сте точно като бухал, който може да види в тъмнината. Но във вашия случай вие сте много добри в разпознаването на лъжи.

Най-вероятно още от малки сте били доста мъдри и развили се за годините си. Енергийната аура, която излъчвате, е просто невероятна. Можете да запазите спокойствие дори в трудни времена и винаги сте сигурно убежище за вашите близки и приятели.

Обръщате внимание на важните подробности, които за другите изглеждат незначителни. Това ви прави мъдър и чувствителен човек.

Тотем № 2: Орел

Вие сте пълни с амбиция. Сентенцията на живота ви е „бъдете по-добрър от вчера“. В името на успеха и постигането на целите си, вие сте готови абсолютно за всичко.

Както орела преследва целта си, така и вие не се предавате. Хора като теб са перфектни за политици или журналисти.

Тотем № 3: Вол

За вас няма опасности, защото сте сигурни, че няма нищо по-опасно от собствения ви ум. Смятате, че човек сам избира от какво да се страхува. Вие обаче трудно се плашите.

Спокойни сте и толкова зрели, че можете да подобрите настроението на другите дори само с външния си вид. Хората са вдъхновени от вас.

Тотем № 4: Мечка

Вие сте човек, който не може да живее без контрол. Важно е да подчинявате и да управлявате перфектно хората. Всеки път, навсякъде, един недвусмислен лидер – това сте вие.

Не се страхувате да поемете всеки удар в стресови ситуации, докато други са срамежливи и „крият главите си в пясъка“. Вие сте готови да защитите вашето благосъстояние с всички сили.

Тотем № 5: Вълк

Вие сте самотник, който разчита само на себе си. Не, вярвате в хората. Много трудно може да бъдете измамени, защото сте внимателни към всеки детайл.

Вие сте човек с високи морални принципи. Можете да разгадаете душите на хората много бързо и да решите с кого ще бъдете приятели и с кого врагове.