дом Зодии Дневен хороскоп за петък, 28 септември-ВОДОЛЕЙ Добри възможности за успех, КОЗИРОГ...

Дневен хороскоп за петък, 28 септември-ВОДОЛЕЙ Добри възможности за успех, КОЗИРОГ Надеждни възможности

Петък ще бъде сравнително по-напрегнат от обичайното. Може да се наложи да се справяте с  предизвикателни ситуации.

Опитайте да се владеете каквото и да става около вас.

 

Дневен хороскоп ОВЕН
Силно напрежение
Имате всички шансове днес да изпълните плановете си докрай, но ще ви е необходима стройна организация. Много напрегнат ден, които ще донесе много нерви на Овните. Най-важното е да се пазите от околните, които ще действат коварно, за да реализират целите си. Не се подавайте на уговорки, защото ще бъдете измамени, а ефектът ще е траен. 

 

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Пазете се от противниците
С безкористна постъпка заслужено печелите симпатиите на околните. Успехът на Телците през този ден ще е личен, и най-често става въпрос за сполука в интимната сфера.В бизнеса и деловите сектори ситуацията е твърде напрегната, а взаимоотношенията са конфликтни, макар и не съвсем открито. Пазете се! Противниците ви са много хитри и твърде коварни. 

 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Бъдете бдителни
Занимавайте се с това, което е в приоритетите ви и не се разпилявайте в много посоки. Този ден е по-спокоен от отминалия петък, което ще се дължи предимно на уклончивото поведение на преобладаващата част от Близнаците. Бдителността ви не бива да намалява! Независимо дали ще бъдете ангажирани с професионална дейност или със сделки, вероятността за удар е осезателна. 

 

Дневен хороскоп РАК
Бъдете внимателни
Бъдете предпазливи днес на работното си място и избягвайте всякакви конфронтации. Ако предварително се съобразите с негативните акценти за деня, може да извлечете достатъчно ползи, и ще го превърнете в успешен. Не влизайте в конфликти! Владейте нервите и не се подавайте на обещания за бързи и лесни печалби. Чрез подобни уговорки някой ще иска да се възползва от вас. 

 

Дневен хороскоп ЛЪВ
Укрепете позициите си
Радвате се на добри позиции на работното място и на възможности, които не са за изпускане. Взаимоотношенията, особено в бизнеса и деловите кръгове, в момента не биха могли да се определят като благоприятни, което изисква по-голяма активност относно стабилизацията и укрепването им. Опитайте се да действате в това направление. Петък се оказва доста напрегнат и активен. 

 

Дневен хороскоп ДЕВА 
Избягвайте разправиите
Толерантното ви поведение към някого ще ви носи предимства днес. Петък ще е важен и за Девите поради изразителната активност на някои от заобикалящите ви. Това налага да развиете активността си в обществените среди до максимум. Каквото и да правите усърдно следва да отбягвате споровете, защото неминуемо ще прераснат в остри конфликти.

 

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Силно напрежение
Делови причини могат да променят плановете ви за деня. Истина е, че вие често успявате да укротите спорове и да потушите избухването на конфликт, но петък ще е много напрегнат и може да се достигне до силна конфронтация, която дори да предизвика разпад на съюзи и партньорства. Подобно развитие ще ви изнерви, но загуби не се очертават. 

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Владейте емоциите
Изживейте пълноценно днешния ден, без да се натоварвате с отрицателни мисли за грижи и проблеми. Този ден ще е достатъчно нервен и за Скорпионите, а онези от зодията, които и днес ще са ангажирани с професионалните си задачи следва да са по-умерени и да избягват конфликтите, за да не станат жертви на нечие ярко коварство. Овладяването на емоциите ще е трудно, но пък безспорно ефикасно. 
 

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Напрежение
Напрегнат ден в служебен план – нещата няма да вървят съвсем по вода. В ден като днешния, характерен със значителен негативизъм и агресия, представителите на Стрелец също ще се сблъскат с нелицеприятни явления. Най-малкият повод може да е клюкарството или клеветите от страна на някого срещу вас. ще последват бурни разправии, които ще завършат със скандал. 

 

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Надеждни възможности
Днес е възможно на някои от вас да направят неочаквано предложение за пътуване. Петък ще започне с нерви за Козирозите, и този акцент в настроението ви едва ли ще изчезне напълно през деня, но определено може да се каже, ще постигнете спех в делата, с които ще се ангажирате. Едно от най-добрите направления е това за контакти в обществените среди. Разкриват се надеждни възможности. 

 

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Добри възможности за успех
Нуждата от финансови средства ще ви направи по-активни и ще насочи вниманието ви към печеливши дейности. Възможностите ви за реализация в материалната сфера са изразителни, но за да ги реализирате следва не само да сте активни, но и последователни при прилагането на стратегията си не се ли подадете на високата си нервност, ще имате шанса да постигнете добри резултати в делови и обществен план. 

 

Дневен хороскоп РИБИ
Успешни контакти
Действате прекалено импулсивно днес и това може да ви коства различни пропуски. Въпреки, че и при Рибите нервността и много висока, и застрашава мнозина с дестабилизация, шансът да я овладеете съвсем не е малък и няма да се затрудните. Денят е превъзходен за контакти с хора от по-близкия приятелски кръг. При тези срещи ще достигнете до начин за отстраняване на проблем.