дом Зодии Хороскопът за днес, 29 септември. Напрегнат ден за раците, везните ще реализират...

Хороскопът за днес, 29 септември. Напрегнат ден за раците, везните ще реализират целите си

Днешният ден, 29 септември е предразположен с доста положителни аспекти. Естествено някои от нас ги очакват и изненади 

ОВЕН

Трудности и несполука Този ден ще е доста труден за Овните, въпреки че не може да се говори за липза на шанс, той така и няма да се разгърне.

Контактите в близкия кръг и обществото събуждат надежди, и въпреки това събитията в събота не се разгръщат градивно и ползотворно. За някои от звака здравословни проблеми. Ще ви помогне човек от вашето обкръжение или приятел от миналото, с кого ще се срещнете случайно. Ако действате усилено за нещо – ще го постигнете.

ТЕЛЕЦ

Напрежение и проблеми Напрежението при Телците ще е много високо през този ден; Има налице известен шанс за сполука, но той е твърде ограничен, защото действат фактори,предизвикващи значителна нестабилност, придружена от коварни вражески атаки. Много неплодородни се оказват деловите контакти. Възможностите ви през този ден за удовлетворителни постижения са значителни, а доколко ще се възползвате от тях – зависи единствено от вас.

БЛИЗНАЦИ

Непълно задоволство Денят ще е успешен за осъществяване на деловите ви цели, но едва ли ще имате шанса да осъществите онези срещи и разговори, на които разчитате за бъдещите си действия. Трудно ще реализират намеренията си действащите в бизнеса. В тази сфера сполуката ще е частична въпреки усилията. За част от родените в зодията не се очертава такъв конфликт, но вътрешното напрежение при тази група от зодията е много високо и не е изключено да ги тласне към непредсказуеми реакции.

РАК

Тежък и напрегнат ден Този ден ще е доста напрегнат за Раците. Взаимоотношенията в деловите среди не са достатъчно честни и ще дестабилизират опитите за реализация на целите ви. По-добрите ви възможности се свързват с близкия кръг и с пътувания по дадени въпроси, които най-често са от лично естество. Освен това възниква шанс да срещнете човек, от когото ще получите подкрепа за решаването на важен за вас въпрос. За част от знака се очертават чудесни възможности за делови успех.

ЛЪВ

Много напрегнат ден За Лъвовете ще е най-добре да подложат на допълнителна преценка фактите и процесите в заобикалящата ги действителност, и да сторят необходимото, за да уравновесят обстоятелствата. Може би няма да го сторите в момента, защото нестабилно-стта е взела връх, но не бива да се бавите. Възможно е да се сблъскате с дребни проблеми, на които не бива да обръщате внимание, особено ако фиксират известни различия в идеите с околните.

ДЕВА

Успешен ден Събота е благоприятна за реализация на делови цели, въпреки че мнозина от Девите ще се сблъскат с домогванията на хитреци от деловите среди, и ще възникнат кавги. Последните няма да навредят на реализацията ви, защото стриктно ще следвате стратегията на професионалното си разгръщане. Възможно е да възникнат проблеми в отношенията с интимния партньор. Избягвайте конфронтациите в разговорите.

ВЕЗНИ

Добра реализация Активността и наличието на късмет позволява на Везните да реализират целите си през този ден. Има някои утежнени ситуации в деловия сектор, които на настоящия етап не е възможно да разрешите поради наличните усложнения, но не след дълго и по тях ще достигнете до консенсус. От активната си изява през този ден може само да спечелите. Не става дума само за финансови печалби, а и за силни позиции.

СКОРПИОН

Силен шанс за честните Много положителна за реализация на материални цели, събота ще е доста положителна за всички Скорпиони, които действат честно и отговорно по задачите си. Предварително следва да знаете, че опитите за хитруване и измами са обречени на пълен провал. Избягвайте спорове и кавги. Просто прекратете работата си с въпросните личности. В противен случай ще пропилеете хубавия ден.

СТРЕЛЕЦ

Действайте по делата си Неблагоразумно е да се опитвате чрез спорове да доказвате правотата си по даден въпрос в приятелските среди. Събота е доста подходяща за реализиране на делови задачи и контакти по професионални цели в обществените среди. последните ще са доста надеждни за бъдещите ви планове. В случая става въпрос за контакти с хора, чрез които ще имате шанса да се организирате за нова дейност или да се освободите от някои проблеми.

КОЗИРОГ

Неприятности, но и шанс. Сянка върху този ден хвърлят неприятните взаимоотношения с някого, възникнали поради разногласия по финансов въпрос. За деловите ви цели събота е благоприятна ако действате самостоятелно. Ако няма проблеми в партньорската взаимност, ще постигнете хубави съвместни резултати. Една от хубавите страни на този ден е, че шансът ви за много добри постижения в деловата сфера е твърде изразителен. С почти същите възможности се очертава и сполуката ви за осъществяване на сделки.

ВОДОЛЕЙ

Повишено напрежение Денят ще е доста напрегнат за Водолеите, но ако се владеете ще имате добрата възможност да осъществите целите си – лични или делови. Избягвайте споровете, защото може да прераснат в кавги, и да провалят реализацията ви. На парични постъпления може да се надявате от делови ангажимент. Хубавите ви възможности се свързват с обществените среди, където ще постигнете явен успех.

РИБИ

Силен шанс за успех Събота алармира за някои проблеми при Рибите, но ако сте достатъчно жизнени и стабилни, денят ще ви изненада приятно с много добри постижения в деловия сектор. Съмнително е, че при всички ще е така, защото здравословното състояние на мнозина от знака не е на достатъчно добро ниво. Споровете и кавгите са вашият голям враг през този ден. Доста от зодията са в негативно настроение, което наистина може да провали деня.