дом Зодии Дневен хороскоп за вторник, 9 октомври-РИБИ Успех за целите, КОЗИРОГ Ярки възможности...

Дневен хороскоп за вторник, 9 октомври-РИБИ Успех за целите, КОЗИРОГ Ярки възможности за напредък

Вторник може да се характеризира като зает и доста деен ден от седмица. Денят е изпълнен с промени и някой важни контакти с хора от деловата ви среда.

Опитайте да се контролирате емоциите си по време на разговорите.

Дневен хороскоп ОВЕН
Късмет
Обмислете положителните и отрицателните страни на въпроса, който стои за решаване пред вас днес, за да се предпазите от грешки. Вторник е благоприятен и определя категоричен успех в деловата сфера, парични печалби, успешни контакти в близкия приятелски кръг и удовлетворителни резултати по въпроси от лично естество. В обществените среди ке се сблъскате с нечии злодеяния. 

 

Добри постижения
Задачите ви няма да са никак малко, но сте решени да ги приключите в рамките на деня. През този ден Телците ще постигнат успех в осъществяването на намеренията си, но той едва ли ще е в желаната пълнота, защото ще възникнат пречки по някои въпроси, придружени с много остри конфликти. Денят вторник се оказва ярко начало на предстоящи тотални промени в личен и в делови план. 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ 
Трудности, но се справяте
Предстои ви напрегната работа днес. Предпочитате сами да работите и наистина това за момента е най-добрият подход за вас. Чрез кавги през този ден едва ли ще решат проблемите, които ви притискат, но за да постигнете целите си, или поне да достигнете до надеждни позиции за осъществяването им, следва да сте настойчиви в преследването им. 

Дневен хороскоп РАК
Проблеми
Отношенията ви с околните днес ще бъдат напрегнати. Доста напрежение ще донесе този ден за Раците. В сферата на вашите делови и социални отговорности ще възникнат остри конфликти, които в много случаи ще прераснат в сблъсъци. Позициите ви са стабилни, но възникналата ситуация ще даде мощен тласък за промени в обкръжението и целите. 

Дневен хороскоп ЛЪВ
Напрегнат ден
Не преувеличавайте значимостта на дребен проблем, на който е много вероятно да се натъкнете днес. Доста напрегнат поради кавги и остри сблъсъци в службата и бизнеса, вторник трудно може да се определи като лесен, но това не означава, че ще ви лиши от успех. Пазете се от враговете си! Ще действат подло и коварно. Денят е граничен и ще разкрие перспективи за благодатното ви бъдеще. 

Дневен хороскоп ДЕВА 
Действайте стратегически
Практично ще търсите синхрон в действията си с човек, от когото очаквате повече. Принципната характеристика на вторник е – хубав ден. Има известни влияния, които подчертават натиска на външни сили,чрез които някой ще се опита да ви спре. Преценете добре обстоятелствата и действайте стратегически. Ситуацията е напрегната и  твърде променлива. 

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Осъществени намерения
Повечето от вас днес ще препрочетат работата пред почивката, още повече че имате реални шансове да доведете нещата до предел, който отдавна желаете. Днес представителите на Везни със сигурност ще постигнат пълен успех в осъществяването на целите си. Това е ден, през който ще се разделите с голяма част от притесненията си за бъдещето.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Реален шанс за успех
Еднакво силни в различни проявления, такива ще бъдете днес. Вашите възможности за успех и задоволителни постижения са напълно реални, но мнозина от зодията лошо владеят нервите си, и са готови във всеки следващ момент да влязат в конфликти. Удържайте емоциите, особено в контакти с административни служители. Хубава реализация за преговарящи.
 

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Добри постижения
Добронамерени хора ще ви сътрудничат в начинанията ви. От гледна точка на постижения в личен и делови план, вторник е доста благоприятен, но напрежението едва ли ще е по-малко, защото средата в която действате, и обстоятелствата формиращи взаимоотношенията, засилват нервността. Успешно ще планирате изпълнението на бъдещи задачи.
  Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Ярки възможности за напредък
Предстоят ви срещи, които може да ви направят нетърпеливи. Вторник не лишава никого от добри възможности за постигане на целите, защото ви предоставя приличен късмет, но настойчиво подчертава, че трябва да разчитате предимно на личните си усилия. В по-широк план, денят създава условия за освобождаване от проблеми и за стабилизиране на позициите. 

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Позитивно напрежение
Денят ви ще бъде интересен най-вече поради срещата с ваш близък. Днес напрежението в делово отношение е засилено за вас,, но тук става въпрос за позитивния му аспект. Възникват допълнителни задачи, изпълнението на които ще погълне цялото време на някои, а за други от зодията се очертават партньорски споразумения, с които ще се ангажират в най-близко бъдеще. 

Дневен хороскоп РИБИ 
Успех за целите
За повечето от вас денят ще бъде спокоен. Романтични емоции ще ви спохождат. Шансът ви за постижения в деловия сектор не е слаб, и няма съмнение, че ще успеете. Неприятното през този ден са личните противоречия с колеги в службата или в обществените среди. може да прераснат в остри конфликти. Някои Риби ще реализират своя цел чрез административна подкрепа.