дом Съвети Народен лек при миома и други женски проблеми: Това ми спаси живота

Народен лек при миома и други женски проблеми: Това ми спаси живота

Това ми спаси живота преди няколко години … Искам да кажа, може би не бих умряла: – но щях се хвърля от третия етаж, ако не бях започнала да пия това! Сериозно! Мъчеха ме страшни болки, които идваха на вълни, усещах само болка, по-силна болка, най-силна болка. Започваща от корема, през гръдния кош, до ключицата. Така два дни. И как да не се хвърля? И сега не ми е смешно защо лекарите не знаеха какво ми е. Сега знам, че това са били някакви кисти и все още не разбирам как толкова дребни, а успяха да ме прекършат! Ужасът се повтаряше всеки месец, бях ужасена, когато трябваше да започне.

Но аз победих благодарение на този лек за всички женски проблеми, който се пие веднъж в живота. Отдавна искам публично да го споделя с всички жени, а го дадох на всички мои приятелки. Запишете го, надявам се, че няма да имате нужда от него, но може би ще помогнете на някого!

Необходими съставки:
40 връхчета от розмарин
1 литър домашно вино

Приготвяне:
Домашното червено вино, без консерванти, прехвърлете в бутилка с широко гърло, а в него сложете 40 връхчета от розмарин, около 3-4 см., а бутилката оставете на тъмно място да престои няколко дни. Започнете да пиете всяка сутрин на гладно по една ракиена чашка, но без отстраняване на розмарина, точно един месец. Аз го съхранявах в хладилник, защото, когато го пих беше лято. /Източник bukvarche.com Сподели с приятели

Споделете с приятели: